Santoš miran: Prolazimo sigurno! Srbija mora da nas pobedi

FIFA World Cup 11. nov 202123:436 komentara
Podeli:
Fernando Santoš
INPHO Laszlo Geczo

Selektor Portugala Fernando Santoš nije zabrinut zbog remija (0:0) sa Republikom Irskom i ističe da bi njegov tim bio u istoj poziciji i da je pobedio sa 5:0.

Portugalci su nerešenim ishodom došli na čelo tabele grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Imaju jednak broj bodova kao Srbija, ali i bolju gol razliku, pred međusobni okršaj u Lisabonu.

Povezane vesti

Sve drže u svojim rukama i samo ih poraz od Orlova sprečava da se direktno plasiraju u Katar.

Da li sam zadovoljan rezultatom? Naravno! Nama je u ovoj utakmici bilo isto da li ćemo pobediti sa 5:0 ili remizirati. Naravno da bi mi bilo draže da smo dobili sa 5:0, ali i ovaj rezultat je za nas pozitivan. Imamo sve u svojim rukama. Srbija mora da nas pobedi na našem stadionu da ne bismo direktno prošli dalje„, rekao je Santoš.

Pored igre, za Portugal je u Dablinu loše i to što je Pepe dobio crveni karton, pa neće biti u timu za Srbiju.

Nisam video to što se desilo. Pepe kaže da nije zaslužio crveni. Ne želim da diskutujem o tome. Nije vredno. Mislimo samo o meču sa Srbijom. Uveren sam da ćemo se plasirati direktno na Svetsko prvenstvo„, zaključio je Santoš.

Meč Portugal – Srbija na programu je u nedelju od 20.45 časova.

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

 

Komentari

Vaš komentar