Savić uoči Holandije: Jedva čekamo da utakmica počne

Podeli:
Giuseppe Bellini/Gatty Images

Fudbalska reprezentacija Crne Gore sprema se za poslednja dva meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Šanse za plasman na Mundijal su izgubljene, ali je jasno da uoči duela sa Holandijom i Turskom, motiva ima na pretek.

„Odradili smo korektne kvalifikacije, nadogradili smo igru u odnosu na protekli ciklus, a naravno da ostaje žal što dueli sa Holandijom i Turskom ne nose veliki rezultatski značaj, jer smo ostali bez šansi za plasman na Svetsko prvenstvo.  Dobro smo se držali u mnogim utakmicama, čak i protiv velikih ekipa kao što su Holandija, Norveška i Turska. Imali smo značajnu ulogu u jakoj grupi, ali je jasno da moramo da nastavimo sa napredovanjem, ako želimo, a želimo da stignemo do prvog velikog takmičenja u istoriji Crne Gore“, naglasio je komandant odbrane, Stefan Savić, pa nastavio:

FSCG

„Daćemo sve od sebe u duelima sa Holandijom i Turskom, sa ciljem da završimo kvalifikacije onako kako dolikuje ovoj ekipi i polako počnemo da se spremamo za naredne izazove. Malo je opao entuzijazam šireg dela publike, ali kod igrača je entuzijazam na vrhunskom nivou. Kad god se igra za reprezentaciju, pogotovo protiv Holandije, koja je jedna od najjačih evropskih selekcija, motiva i entuzijazma ima na pretek. Svi u timu jedva čekamo da počne utakmice, a svi u timu verujemo da ćemo se predstaviti u lepom izdanju, protiv jedne od najboljih selekcija Evrope”.

Crna Gora protiv Holandije igra 13. novembra, sa početkom u 20 časova i 45 minuta, dok tri dana kasnije, u Podgoricu, stiže selekcija Turske. Sve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, možete da pratite na kanalima Sport Kluba.

Komentari

Vaš komentar