Skica iz Lisabona: Stefan Mitrović najtraženiji

Podeli:
Stefan Mitrović
FSS

Najtraženiji srpski reprezentativac, u poslednja dva dana na portugalskom tlu, bio je Stefan Mitrović.

Od izveštača iz Lisabona

Mnogobrojni novinari, na zvaničnim konferencijama za medije, interesovali su se za status bivšeg člana Benfike. Iako u lisabonskim „orlovima“ nije ostvario značajniji učinak, igrajući isključivo u B timu, očigledno da ime Stefana Mitrovića i dalje deluje zvučno za medijske poslenike na Pirinejskom poluostrvu.

Povezano

Mnogi od njih nisu ni imali dilemu – Mitroviću je mesto u najboljem timu. Tako se štoper Hetafea našao u najavama startnih postava za nedeljni susret na stadionu „Da luž“. Dres Benfike, pored Nemanje Radonjića i Mileta Svilara, sa spiska aktuelnih srpskih reprezentativaca nosili su i AndrijaŽivković i LukaJović.

I navijačima Srbije, uglavnom pristiglim iz zemalja zapadne Evrope, bio je najinteresantniji Mitrović, ali – Aleksandar. Strpljivo su vrebali priliku da od napadača Fulama ugrabe potpis. Uspeli su samo retki, mere obezbeđenja srpske reprezentacije u Lisabonu podignute su na najviši nivo.

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Komentari

Vaš komentar