Suares: Jedan od poslednjih mečeva, uživaću…

FIFA World Cup 23. mar 202212:24 > 13:17
AP Photo/Jorge Saenz

Luis Suares je u Urugvaju gde nacionalni tim te zemlje ima pred sobom ključni meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. U noći između četvrtka i petka protivnik Urusima je selekcija Perua, a pobeda će im doneti plasman na Svetski kup u Kataru.

Urugvaj ima bod više od Perua koji je peti. Računica je jasna pa ako Urugvaj dobije imaće četiri boda više jedno kolo pre kraja. Luis Suares oseća pritisak pred ovu utakmicu, ali sa druge strane i shvata kako treba da se uživa u meču koji bi mogao da mu donese četvrti put učešće na Svetskim prvenstvima.

„Ovo bi mogli da mi budu poslednji mečevi u kvalifikacijama, tako da ću uživati na drugačiji način, sa mnogo više želje da uradim važne stvari kao što je odlazak na još jedan Mundijal. IGrati Svetski kup četvrti put će biti nešto neverovatno za mene i moje saigrače koji su neki od njih u istoj situaciji. Imaćemo tu mogućnost tako da taj adrenalin, sreća i entuzijazam su tu“, kaže Luis Suares.

On poručuje da mu je meč sa Peruom možda jedan od važnijih u karijeri.

„Igrali su sjajno Svetski kup 2018. posle dugačkog odsustva. Na Kopa Amerika su došli daleko. Igrači veruju treneru koji ih vodi dugo. Uvek je teško sa njima. Biće izjednačena utakmica i ko napravi manje grešaka dobiće. Nadajmo se da će biti to Urugvaj“.

Duel Urugvaja i Perua gledajte na Sport Klubu 3 pola časa iza ponoći u noći između četvrtka i petka.

Komentari

Vaš komentar