Žoržinjo: Zlatna lopta je san, kao i Mundijal 2022.

FIFA World Cup 26. okt. 202114:173 komentara
Podeli:
Daniele Buffa

Žoržinjo je odigrao sezonu iz snova. Sa Čelsijem je osvojio Ligu šampiona, a zatim i sa Italijom Evropsko prventsvo. To ga čini glavnim kandidatom za Zlatnu loptu. Vezista Čelsija kaže da ne zna ništa o glasanju za tu nagradu, a dodaje da bi mu bio san da je osvoji.

Ne znam ništa o tome, ne znam ko je favorit, ali ako prestaneš da sanjaš o tome onda ta nagrada nema smisla. Ko nije maštao o tome?„, počinje razgovor za Skaj italijanski vezista Žoržinjo.

Kao dete nikad nisam zamišljao da ću stići ovako daleko. Ali sanjao sam da i sve se desilo kao što sam želeo u tim dečačkim snovima. Srećan sam što je moja porodica ponosna na mene. Još jedan sam bi mogao da se ostvari na zimu 2022„, kaže Žoržinjo misleći na Svetsko prvenstvo u Kataru.

On je u istom intervjuu rekao da je Čelsi trenutno na dobrom putu, da je ekipa svakim danom sve bolja što se više poznaje. On je otkrio i jednu tajnu koja pokazuje koliko je menadžer Čelsija Tomas Tuhel sujeveran.

Neko mu je dao cipele i tražio mu da ih nosi u finalu Lige šampiona. Nisu mu se svidele pa nam je pred finale rekao kako mora da ih nosi zbog nas, jer je dao reč. Rekao je da bar probamo da pobedimo jer će ga milioni ljudi videti u tim cipelama. Ima klipova gde možete da vidite kako ga zadirkujemo zbog tih cipela i pravimo se da ćemo ih baciti. On je sujeveran iako to ne pokazuje i voli naše šale„, dodaje Žoržinjo.

On je u intervjuu za Skaj otkrivao još neke pikanterije iz Čelsijeve svlačionice.

Komentari

Vaš komentar