Žota pod znakom pitanja za meč sa Luksemburgom

Diogo Žota
Printscreen

Diogo Žota propustio je trening reprezentacije Portugala u ponedeljak zbog probelma sa mišićem, a stručni štab reprezentacije Portugala razmatra i mogućnost da ga vrati u Liverpul pre kraja reprezentativne pauze.

Selektor Portugala Fernando Santoš potvrdio je da Žota nije mogao da odradi ceo trening i najavio da će razgovarati sa njim pre nego što donese bilo kakvu odluku.

„Trenirao je pre nekoliko dana, danas je pojačao tempo rada pod nadzorom fizioterapeuta, ali nije mogao da trenira sa ekipom. Mala je mogućnost da će zaigrati, ali razgovaraću sa njim da vidim kako se oseća“, rekao je Santoš na konferenciji za medije.

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

„Ukoliko procenimo da je dovoljno dobro da može da bude na klupi i uđe u igru po potrebi, onda je sve u redu. Moraću da odlučim uskoro. Ako vidimo da ne može da igra, odmah će se vratiti u Liverpul“, dodao je Santoš.

Žotina povreda neće biti problem samo za Portugal već i za Liverpul koji za vikend gostuje Votfordu.

Portugal je odigrao prijateljski meč sa Katarom, a u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u ovoj pauzi očekuje ga duel sa Luksemburgom kod kuće (utorak, 12. oktobar). Poslednja dva meča kvalifikacija Portugal će odigrati u novembru kada će gostovati Irskoj, a zatim 14. novembra dočekati Srbiju.

Mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pratite na kanalima Sport Kluba.

Komentari

Vaš komentar