Tadić: Napadačka igra nam odgovara, Mister nam to usađuje

Reprezentacije 3. sep 202114:54 > 20:185 komentara
Imago Sports

Kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić kaže pred meč sa Luksemburgom da je njemu i njegovim saigračima dobro što nacionalni tim igra napadački. Kaže da veliku ulogu u tome ima Dragan Stojković.

Srbija je u tri dosadašnja meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo dala sedam golova, jedan manje od Portugala koji trenutno ima duel više. Tri su gola postignuta protiv Irske, a dva protiv Portugala i Azerbejdžana.

Ofanzivna napadačka igra nam odgovara i od prvog dana od kad je Piksi došao pokušava to da nam pokaže. Da verujemo u to i da je to ispravan pravac u kom se fudbal razvija i u kom mi možemo da profitiramo. Mister pokušava da nam to usadi i trudimo se da uradimo što bolje to što je zamišljeno„, kazao je Dušan Tadić.

Tadić nije igrao protiv Katara ali kaže da mu ne smeta ni da igra ni da se odmara. Poručuje da je to zamisao selektora i da se on sa svime slaže.

Najbitnije je meč po meč, videli ste kako je Portugal pobedio protiv Irske. Nije lako, mi treba da gledamo sebe i da idemo meč po meč, da igramo lepo i koncentrisani smo na sebe„, dodaje kapiten Tadić.

Srbija igra sa Luksemburgom u subotu od 18 časova, a taj meč gledajte na kanalu Nova S.

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Komentari

Vaš komentar