FS Danske imenovao privremenog selektora

UEFA Nations League 4. sep 201818:24 > 18:26
Podeli:
Julian Finney, Getty Images Sport

Odgovor na "pruženu ruku" i poziv na primirje na koje je Kristijan Eriksen pozvao Fudbalski savez Danske je imenovanje privremenog selektora i slanje nečega šti u savezu zovu timom na put u Slovačku.

Džon Džensen je imenovan za privremenog selektora reprezentacije Danske, to je „rešenje“ Fudbalskog saveza Danske i odgovor na poziv na primirje kako reprezentacija ne bi nastupila sa amaterima.

Džon Džensen će voditi tim na prijateljskoj utakmici sa Slovačkom u četvrtak. Ko će biti u timu to verovatno ni on sam ne zna.

„Ne smemo da dozvolimo otkazivanje meča jer bi to značilo visoku kaznu i eventualnu višegodišnju suspenziju reprezentacije“, rekao je Kim Halberg menadžer reprezentacije Danske.

„Pristao sam da pomognem. Razlog je jasna, ja sam veliki poštovalac institucije reprezentacije i zato što mislim da je izuzetno važno da se internacionalne utakmice igraju. Samo se nadam da ću uspeti da nas sprovedem kroz ova dva meča i da će dve strane naći rešenje za problem koji je nastao“, rekao je Džensen.