Marušić pred Kipar: Mi se pitamo

Podeli:
FSCG

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odradila je trening na stadionu u Nikoziji, gde će u subotu, protiv Kipra, sa početkom u 18 časova početi takmičenje u C diviziji Lige nacija.

Fudbaleri Crne Gore, prilično samouvereno, ali bez euforije čekaju prvi meč. Odlučni su u nameri da se bore za prvo mesto i plasman u viši rang takmičenja, a veruju da će se sa gostovanja na Kipru, i tri dana kasnije u Luksemburgu, vratiti sa šest bodova.

„Imamo veliku želju i odgovornost da učinimo nešto dobro. Imamo šest mečeva i uradićemo sve što je u našoj moći da takmičenje završimo kao prvi u grupi“, rekao je Adam Marušić, as Lacija i nastavio:

„Valem, novi selektor Kipra, mi je bio trener u Belgiji, u Kortrajku. Dobro ga poznajem, znam šta traži od svog tima, ali ako budemo pravi, a verujem da hoćemo, slobodno mogu da kažem da se u duelu koji sledi mi pitamo“.

Posle skoro dve godine u timu je Stevan Jovetić, u sastavu tima biće i Stefan Savić, ali nema Mugoše, Vešovića, Tomaševića i Simića.

„Kada su Jovetić i Savić sa nama, to nam mnogo znači, ali opet imamo problema. Mnogo će nam nedostajati četiri izuzetno bitna igrača. Moramo da nađemo način da nadoknadimo njihov izostanak, navikli smo na ovakve probleme i spremni smo za borbu do poslednjih atoma snage. Cenimo i poštujemo Kipar, ali ako budemo pravi, ponavljam, mi se pitamo“.

Utakmica između Kipra i Crne Gore na programu je u subotu 5. septembra sa početkom u 18 časova, a sve utakmice Lige nacija možete da pratite na kanalima Sport Kluba.