Crna Gora u meču odluke bez Stefana Savića

Podeli:
FSCG

Crna Gora će u meču odluke za plasman u B diviziju Lige nacija biti oslabljena neigranjem Stefana Savića, koji je zbog povrede lista morao da propusti meč protiv Azerbejdžana, a zatim je krenuo put Madrida.

  “Stefan Savić se vraća u Madrid i neće moći da nam pomogne protiv Kipra u nastojanju da stignemo do pobede i plasmana u viši rang Lige nacija. Savić je uoči duela sa Azerbejdžanom osećao jak bol u nozi, tačnije rečeno u listu, pa je doneta odluka da ne izlazi na teren. S obzirom da se situacija nije popravila, a da ne želimo ništa da rizukujemo, odlučeno je da se Savić vrati u klub, obavi detaljne preglede i započne sa terapijama. Savić probleme sa povredom ima već tri dana, imao je veliku želju da bude u timu, ali povreda je ipak bila jača od njegove želje” rekao je član stručnog štaba reprezentacije Crne Gore, Miodrag Džudović.

Crna Gora će 17. novembra u Podgorici, ugostiti selekciju Kipra, a posle burnih dešavanja u rundi koja je ostala iza nas, u kojoj je Crna Gora odigrala 0:0 protiv Azerbejdžana, a Luksemburg poražen na Kipru, izabranici Faruka Hadžibegića imaju priliku da pobedom obezbede plasman u B diviziju Lige nacija.

Sve utakmice Lige nacija možete da pratite na kanalima Sport Kluba.