Šćekić pred Kipar: Sve je u našim rukama

UEFA Nations League 16. nov. 202012:58 > 13:01
Podeli:
FSCG

Fudbalska reprezentacija Crne Gore je dobila poklon koji mora da iskoristi - uz remi protiv Azerbejdžana stigao je poraz Luksemburga na Kipru.

„Pripremali smo za utakmicu znajući da nam trebaju dve pobede i da ništa ne zavisi od nas. U finišu prvog poluvremena smo ostali s igračem manje, ali smo izdržali, nismo im dozvolili da naprave povoljnu priliku. S druge strane, Luksemburg je kiksnuo, sve je ponovo u našim rukama“, kaže vezista Aleksandar Šćekić.

Kipar je posednji rival, Crnoj Gori treba pobeda da prebrine sve brige.

„Moramo da dobijemo. Idemo na tri boda, jer želimo da ovaj ciklus Lige nacija završimo kako treba. Tamo smo ih savladali i siguran sam da smo kvalitetniji. Možda će sada biti malo veći pritisak, jer moramo da slavimo, ali ne sumnjam u ekipu“, ističe fudbaler Partizana.

Šta mora da uradi Crna Gora u utorak protiv rivala kojeg je u septembru savladala 2:0 golovima Stevana Jovetića?

„Moramo da ‘ginemo’ jedan za drugog, a uz Stevana Jovetića i Stefana Mugošu, priželjkujem da bude kao na Kipru, možda i ubedljivije“.

„Sokolima“ nije bilo lako da pripreme meč u Zaprešiću zbog povreda i koronavirusa.

„Pre ove utakmice smo spremali jednu formaciju, onda je nekoliko igrača otpalo i morali smo da menjamo. Na dan utakmice dođe pet novih igrača i treba da se priviknemo jedan na drugog. Ipak, treba da igramo bolje nego što je sada“, istakao je Šćekić.

Crna Gora dočekuje Kipar u utorak od 20:45.