Jovetić: Odigrali smo sjajno, jedva čekam žreb za SP

UEFA Nations League 17. nov. 202023:20 > 23:22
Podeli:
Foto: FSCG

Crna Gora je deklasirala Kipar sa 4:0, izborila je plasman u B diviziju Lige nacija, briljirao je Stevan Jovetić koji je postigao gol, imao dve asistencije i pokrenuo akciju kod drugog gola.

“Prezadovoljan sam, kako svojom igrom, tako i igrom svih momaka. Bila je ovo jedna od naših najboljih utakmica. Nije lako postići četiri gola, jer u savremenom fudbalu nema lakih rivala. Završili smo kao prvi u grupi, obezbedili smo plasman u viši rang takmičenje, u grupi koja je bila daleko od naivne. Sada sa nestrpljenjem čekamo decembar i žreb za Svetsko prvenstvo. Već sam rekao mnogo puta da želim i sanjam da sa Crnom Gorom stignem do velikog takmičenja”, naglasio je Jovetić posle meča, a na pitanje da prokomentariše trenutnu poziciju u Monaku, kratko dodao:

“Sada zaista nije ni vreme ni mesto da pričamo o tome. Sada je u fokusu reprezentacija, sjajna partija, ubedljiva pobeda i plasman u viši rang takmičenja Lige nacija”.

Žreb za naredno Svetsko prvenstvo će biti održano u decembru, a Crna Gora će rivale čekati iz četvrtog šešira.

Kristalno je jasno da Stevana Jovetića i drugove očekuje pakleno težak posao na putu ka ostvarenju sna, a to je učešće na prvom velikom takmičenju u istoriji.