Gundogan: Ludih 90 minuta, bilo je svega na Vembliju

Podeli:
Germany's Ilkay Gundogan scores their first goal from the penalty spot UEFA Nations League - Group C - England v Germany
REUTERS/Tony Obrien

Nemci imaju za čim da žale, poveli su sa 2:0 na Vembliju, a onda dozvolili Englezima da se vrate u život i čak preokrenu rezultat na 3:2. Ipak, na kraju su uspeli da izvuku bod i odigraju konačnih 3:3.

Povezane vesti

Znalo se i pre meča da će Englezi svakako zauzeti poslednje mesto u grupi, a Nemci treće. I jedni i drugi su podbacili u dosadašnjem toku takmičenja, ali sve to nije umanjilo značaj duela kad su na suprotnim stranama bili tradicionalni rivali.

Svih šest pogodaka viđeno je u drugom poluvremenu, a goleadu je otvorio Ilkaj Gundogan u 52. minutu. Rutinski je izveo jedanesterac i postigao 16. gol u dresu Nemačke.

„Bilo je ovo ludih 90 minuta. Bilo je nekih pozitivnih stvari na kojima treba da gradimo igru, ali i mnogo stvari na kojima treba da radimo da ih popravimo do početka Svetskog prvenstva“, napisao je Ilkaj Gundogan na svom Tviter profilu.

Nemci su u Kataru u grupi sa Španijom, Kostarikom i Japanom.

Engleska Nemačka England's Mason Mount in action with Germany's Ilkay Gundogan UEFA Nations League - Group C - England v Germany
REUTERS/Tony Obrien (Gundogan i Maunt)

 

Komentari

Vaš komentar