Hadžibegić napustio Alžir, očekuje spektakl u Zenici

Podeli:
FSCG

Odbrojavanje je počelo. Fudbaleri BIH i Crne Gore, odmeriće snage 23. septembra, sa početkom u 20 časova i 45 minuta, a utakmica nosi prefiks biti ili na biti, na talonu je plasman u diviziju A Lige nacija i sigurni baraž mečevi za plasman na šampionat Evrope, u slučaju neuspeha tokom kvalifikacija koje slede.

Faruk Hadžibegić, koji je bio selektor i jednog i drugog državog tima, nedavno se vratio iz Alžira, gde je radio u klubu MC Alžir, koji je napustio zbog dugovanja klupa prema igračima i trenerima, nakon pet pobeda, dva remija i jednog poraza.

„Nije to za mene, slobodan i sretan“, rekao je Faruk Hadžibegić.

Svojevremeno vrhunski fudbaler, koji ima i bogatu trenersku karijeru sa nestrpljenjem ičšekuje duel između BiH i Cre Gore, nema dilemu da će stadion u Zenici biti ispunjen do poslednjeg mesta, veruje da će utakmica biti spektakularna, a smatra da su šanse za pobedu, podjednake.

REUTERS/Dado Ruvic

„Očekujem sjajnu utakmicu je robe selekcije moraju da idu na pobedu. U poslednjem kolu, Bosna i Hercegovina gostuje Rumuniji, a Crna Gora na svom terenu čeka Finsku. Niko ne želi da rešava sudbinu protiv jakih rivala u poslednjoj rundi. Objektivno, sve je moguće. Ne bih se bavio prognozama, očekujem sjajnu atmosferu, odličnu utakmicu, a mislim da obe selekcije imaju kvalitet da stignu do pobede. Da li će se na kraju radovati Bosna i Hercegovina ili Crna Gora, ostaje da se vidi”.

REUTERS/George Calin

Utakmica između BiH i Crne Gore, na programu je 23. septembra sa početkom u 20 časova i 45 minuta. Istog dana, snage će odmeriti Finska i Rumunija, a uoči poslednje dve runde, BiH ima osam, Crna Gora sedam, Finska četiri, a Rumunija tri boda.

Komentari

Vaš komentar