Kejn: Bilo je grešaka, ali možemo biti ponosni na mentalitet

Podeli:
Engleska (Hari Kejn i Mejson Maunt) England's Harry Kane celebrates scoring their third goal with Mason Mount UEFA Nations League - Group C - England v Germany
REUTERS/Tony Obrien (Hari Kejn i Mejson Maunt)

Englezi su u izuzetno zanimljivom drugom poluvremenu protiv Nemaca uspeli da od 0:2 stignu do 3:2, a onda prime još jedan gol za konačnih 3:3.

Povezane vesti

Bio je to meč poslednjeg šestog kola treće grupe A divizije UEFA Lige nacija. I jedni i drugi su podbacili u dosadašnjem toku takmičenja, ali su ovu poslednju utakmicu, tačnije drugo poluvreme, odigrali za fudbalske sladokusce.

„Mnogo, mnogo bolje izdanje nego u prethodnim utakmicama. Bilo je i ovog puta svega, dosta grešaka, ali i sjajnih golova“, kazao je kapiten Engleske Hari Kejn i dodao.

„Zaista smo dobro odigrali period posle dva primljena gola, uspeli da se vratimo u meč i potpuno ga okrenemo, ali onda je usledila još jedna greška. Ipak, ono što je najvažnije je da smo danas pokazali mentalitet i borbeni duh tima. Nismo pobedili, ali možemo biti ponosni na ono što smo uradili večeras i to ohrabruje pred Svetsko prvenstvo“.

Kejn je postigao gol iz penala i to mu je 51. za nacionalni tim, sad ima samo dva manje od rekordera Vejna Runija

„Naravno, bilo je lepo postići gol na Vembliju. Dosuđena su dva penala i to pritisak koji nosi jedan ovakav meč. Kažem, šteta što nismo uspeli da pobedimo, ali nastavljamo dalje. Ponosan sam na momke i sada nam predstoji napornih šest nedelja pre nego što se spremimo za Svetsko prvenstvo.“

Englezi su na SP u Kataru u grupi sa Iranom, SAD i Velsom.

Komentari

Vaš komentar