Kontra Florentina Peresa: Pridružiće nam se Bajern i PSŽ

Fudbal ostalo 20. apr. 202122:13 > 22:179 komentara
Podeli:
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Čelnik Real Madrida Florentino Peres poručuje da nije zabrinut što su pojedini klubovi, poput Čelsija i Mančester Sitija, najavili povlačenje iz evropske Superlige.

Ne, nisam zabrinut“, odgovorio je Florenitno Peres na pitanje novinara francuskog Lekipa da li je zabrinut zbog najave pojedinih klubova da odustaju od Superlige.

Naprotiv, prvi čovek Reala veruje da će se im neki klubovi naknadno pridružiti:

Situacija je ozbiljna i svi se slažu da nastave sa projektom i potraže rešenje. Niko nije pod pritiskom. Uveren sam da će nam se na kraju pridružiti Bajern i PSŽ, ali još uvek nismo razgovarali sa njima. Timovi poput Lansa takođe će moći da pristupe Superligi i moći će da prodaju svoje igrače najboljim klubovima, nešto što zbog krize više ne mogu. Morate shvatiti da je ovo što se sada događa kao ono što se dogodilo 2008. godine sa finansijskim krahom„, smatra Florentino Peres.

UEFA je zapretila Real Madridu i drugim članovima Superlige da bi mogli da budu izbačeni iz Lige šampiona ove sezone, ali Peres se ne uzbuđuje zbog ovih pretnji.

Naravno da ćemo igrati u Ligi šampiona. Pretnje i uvrede nisu pravi način da se stvari reše. Neće biti sankcija jer smo zaštićeni zakonom. I zdravim razumom„, poručio je Florentino Peres.

Komentari

Vaš komentar