“Nedostajaće Savić, ali borićemo se da stignemo do cilja”

Podeli:
REUTERS/George Calin

Fudbaleri Crne Gore pripremaju se za mečeve odluke u B diviziji Lige nacija. Izabranike Miodraga Radulovića 23. septembra očekuje utakmica protiv BiH u Zenici, a tri dana kasnije protiv Finske u Podgorici.

Uoči poslednje dve runde, BiH ima osam bodova, Crna Gora sedam, Finska četiri, a Rumunija je prikupila tri boda. Na talonu je plasman u diviziju A, koji garantuje baraž mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo, bez obzira na epilog kvalifikacija koje slede.

“Nepotrebno je trošiti reči o tome koliko će nam nedostajati Stefan Savić u duelima koji su ispred nas. Ukazala nam se šansa da stignemo do elitne divizije i baraža za šampionat Evrope, uradićemo sve da je iskoristimo. Očekivanja su velika, uvek kada ostvarimo dobre rezultate stvori se euforija, ali moramo da ostanemo fokusirani, moramo da odigramo na izuzetno visokom nivou u Zenici, od prvog do poslednjeg minuta”, naglaso je Igor Vujačić, pa nastavio:

Guliver

“Znamo svi kakva je atmosfera kada Bosna i Hercegovina igra na svom terenu. Očekujem da će se naš rival opredeliti za ofanzivnu formaciju. Verujem da ćemo imati odgovor na to, verujem da možemo da sačuvamo našu mrežu. To je naravno osnovni preduslov da stignemo do ostvarenja cilja”.

Utakmica između BiH i Crne Gore, na programu je 23. septembra sa početkom u 20 časova i 45 minuta.

Komentari

Vaš komentar