Prelep potez navijača: Crnogorci Bosancima kupuju nov kombi

Podeli:
Guliver

Navijači crnogorske selekcije želeli da se izvinu za neprijatnosti pristalicama Bosne i Hercegovine, s obzirom da je gostima stradao kombi u Podgorici.

Jedan od najzanimljivijih mečeva prethodnog vikenda u Ligi nacija igrali su Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Pobednika nije bilo, susret Pod Goricom završen je miroljubivo (1:1)

Povezano

BiH je imala lepu podršku na stadionu u Podgorici, Zmajeve je bordilo oko 500 navijača. Incidenata je bilo pre utakmice, s obzirom da su za sada nepoznati počinioci zapalili jedan od kombija gostujućih navijača.  

Nakon što se ta vest proširila, navijači crnogorske selekcije su stupili u akciju prikupljanja novca za kupovinu novog vozila. I to je učinjeno u ekspresnom roku. 

Jedna crnogorska porodica iz Berlina je obezbedila je celokupan iznos za kupovinu kombija, prenose Vijesti. Ostatak novca koji je prikupljen će biti prosleđen kao humanitarna pomoć za Bosnu i Hercegovinu. 

Akciju za prikupljanje novca kako bi se vlasniku zapaljenog kombija nabavilo novo vozilo je organizovala navijačka grupa Ultra Crna Gora.

Komentari

Vaš komentar