Šveđani oslabljeni pred Srbiju

UEFA Nations League 21. sep 202210:162 komentara
Podeli:
Hector Vivas, Getty Images Sport

Fudbalska reprezentacija Švedske stiže oslabljena na utakmicu Lige nacija protiv Srbije, koja se u subotu igra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Od ranije je poznato da protiv Orlova neće moće da igraju Jesper Karlson i Albin Ekdal zbog povreda. Međutim, ono što je novitet je da selektor Anderson neće moći da računa na još nekoliko igrača.

Martin Olson i Filip Dagerstal nisu mogli da se pojave na okupljanju svog nacionalnog tima. Olason je nastupajući za Malme na meču protiv Helsinborga zadobio jak udarac u glavu, a sumnja se da je tom prilikom imao potres mozga zbog čega ne sme da trenira niti igra nekoliko dana.

Uz to pod znakom pitanja su i  Emil Forsberg i Robin Olsen, koji su na prethodnim treninzima reprezentacije radili individualno. Čuvar mreže je na okupljanje reprezentacije Švedske došao sa povređenim kolenom zbog čega nije trenirao sa ekipom. Što se tiče ofanzivca Lajpciga on takođe nije trenirao sa ekipom, ali još nije poznato koliko je ozbiljno njegovo stanje i da li će moći da igra u Beogradu.

U prvom susretu u Grupi B Lige nacija, koji je igran u junu, Srbija je slavila minimalnim rezultatom protiv Švedske.

 

Komentari

Vaš komentar