Slucki uveo sistem kažnjavanja već na prvom sastanku

Rusija 12. jan 202021:49 > 21:52
Podeli:
James Chance, Getty Images Sport

Na prvom sastanku sa igračima od kada je postao trener Rubina, Leonid Slucki upoznao je igrače sa sistemom kazni koje će biti primenjivane ubuduće.

Leonid Slucki imenovan je za trenera Rubina iz Kazanja pred samu pauzu u šampionatu. Rubin je započeo pripreme, a na prvom sastanku sa igračima novi šef struke upoznao je igrače sa sistemom kazni koji će ubuduće biti primenjivan u ekipi.

„Znam da do sada niste imali nikakav sistem kazni. Od danas se to menja. Ne radim to u korist kluba, Rubin se neće okoristiti od toga“, rekao je Slucki.

„Mislim da onaj ko, na primer, kasni ili krši neka pravila koja se podrazumevaju za odrasle osobe mora da bude kažnjen. Ne govorim o kaznama koje se odnose na kršenje bilo koje stavke iz ugovora koje imate sa klubom. Kazne će biti novčane i plaćaćete ih Sergeju Viktoroviču, treneru golmana. On je pouzdan kao sef, kao švajcarska banka“, naveo je novi šef struke.

„Sav novac će ostajati u timu. Koristićemo ga za neke potrebe tima, za aktivnosti koje budemo planirali“, zaključio je Slucki.

Rubin je 13. na tabeli sa četiri pobede, sedam remija i devet poraza iz 20 mečeva.