Nikolić ljut: Bili smo arogantni i bez poštovanja

Rusija 26. avg 202022:22 > 22:24
Podeli:
Print screen/SK

Trener Lokomotive Marko Nikolić bio je vidno razočaran posle neočekivanog poraza od Ahmata u Moskvi 2:3 u petom kolu Premijer lige Rusije.

Srpski trener nije bio zadovoljan ni igrom ni rezultatom.

Povezano

Igrali smo veoma sporo, arogantno, bez poštovanja prema protivniku. Ne može tako da se igra. Svaka druga lopta otišla je Ahmatu. U drugom poluvremenu je bilo više energije, ali ako napravite tako ozbiljne greške i poklonite ih protivniku, izgubićete utakmicu. Nisam zadovoljan ni igrom ni rezultatom. Znate da imamo mnogo povređenih igrača, a sad nam se na kraju prvog poluvremena povredio i Ćorluka. Moramo da se skupimo i što je moguće bolje pripremimo za utakmicu protiv Zenita„, rekao je Marko Nikolić za klupski sajt.

Igrači Lokomotive su protiv gostiju iz Groznog napravili neshvatljivo mnogo grešaka.

Ranije smo bili daleko kompaktiniji kao tim, sad pravimo ozbiljne greške. Previše smo poklonili Ahmatu. Dugo nismo znali za poraz, 12 utakmica zaredom, ali posle neuspeha protiv Spartaka sve se promenilo – zavladala je neka vrsta depresije. Dešava se da ekipa izgubi, ali morate da pokažete karakter, da se borite – što smo u drugom poluvremenu uradili, ali nismo u prvom. Ne možete ovako igrati na svom terenu“, zaključio je srpski trener.