CSKA zove, Ivić uzdržan: Ne mogu da pričam u ovom trenutku

Podeli:
Vladimir Ivić
Guliver image

Trofejni stručnjak, Vladimir Ivić, jedan je od najozbiljnijih kandidata za šefa stručnog štaba moskovskog CSKA.

Ruski velikan raskinuo je saradnju sa Aleksejem Berezuckim i u narednim danima imenovaće trenera. Moskovski mediji najviše šansi daju Vladimiru Iviću. Izdanak srpski trenerske škole, ipak, nije bio raspoložen za konkretnije odgovore.

Povezano

#related-news_1

„Ne mogu, u ovom trenutku, da pričam na tu temu. Shvatite moju poziciju“, ljubazno je Ivić odgovorio na poziv moskovskih novinara.

Ni insistiranje na pojašnjenju da li se nalazi na listi kandidata za budućeg šefa struke nije donelo konkretniji odgovor.

„Razumite, ne mogu da pričam sada o tome. Molim vas, shvatite, nisam u mogućnosti da iznosim lična mišljenja u ovom trenutku…“, podvukao je Ivić.

Zrenjaninac pripada grupi mlađih srpskih trenera u naletu. Za kratko vreme napunio je biografiju, predvodio PAOK, Makabi iz Tel Aviva i Votford, osvojio četiri trofeja. Poslednjih dana intezivno se priča o Ivićevom povratku u Izrael, ali su iznenada skočile šanse da se lati posla u Moskvi.

CSKA je Premijer ligu završio na petom mestu, uz jasnu želju klupskih glavešina da u narednoj sezoni ispravi minuse i zapuca ka vrhu ruskog fudbala. Sa Ivićem, ili nekim drugim trenerom na klupi, znaće se u narednim danima…

 

Komentari

Vaš komentar