Nikolić: Bio sam miran jer je ekipa bila nervozna

Rusija 25. apr. 202112:01
Podeli:
Marko Nikolić
AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Trener Lokomotive Marko Nikolić je posle pobede svoje ekipe nad Tambovom u Premijer ligi Rusije bio zadovoljan što je njegova ekipa ispunila zadatak. To je inače 11. uzastopna pobeda moskovske ekipe koja u narednom kolu igra sa Zenitom.

Meč sa Tambovom nije bio tako lak zato što je Lokomotiva povela tek pred poluvreme, a u nadoknadi je primila gol. U drugom poluvremenu je bilo mnogo pogodaka da bi na kraju bilo 5:2.

Imali smo cilj i ispunili smo ga. Igrali smo bez nekoliko igrača, bez dva kapitena. DAli smo mintue igračima kojima su minuti bili potrebni. To je sve. Završili smo naš zadatak. Sada ćemo se malo odmoriti, imamo naporan raspored. Treba da se spremimo za meč sa Zenitom. Čestitam navijačima koji su došli na meč, lepo je kada tim ima podršku„, rekao je Marko Nikolić koji dodaje da nije bio nervozan na poluvremenu kada je bilo 1:1.

Bio sam ozibljan da. Međutim kada je tim nervozan, trener treba da bude miran. Obrnuto važi takođe, ako tim nema emocije, trener treba da ih da„, kazao je Nikolić.

Lokomotiva zaostaje šest bodova za Zenitom tri kola pred kraj prvenstva, a upravo ove ekipe igraju narednog vikenda u Sankt Peterburgu.

Komentari

Vaš komentar