Olić preuzima CSKA, sa njim stiže i Krasić

Rusija 20. mar 202115:25 > 17:21
Podeli:
Catherine Ivill/Getty Images

Iako još nema zvanične potvrde iz kluba, sve ukazuje na to da Viktor Gončarenko više neće biti trener CSKA iz Moskve i da će ga na tom mestu i ranije nego što se očekivalo zameniti Ivica Olić.

Potvrda kluba očekuje se početko sledeće sedmice. Čini se da je Gončarenku presudio poraz od Zenita u Moskvi (3:2) koji se nadovezao na poraz od Arsenala iz Tule.

Olić je potpisao ugovor do leta 2022. godine. Prvi trening održaće 23. marta sa igračima koji neće otputovati na reprezentativna okupljanja. Bilo je navoda da bi Olić klub mogao da preuzme od sledeće sezone, ali izgleda da se to promenilo i da će Viktor Gončarenko otići i pre nego što je predviđeno. Još ranije je najavljivano da će Gončarenko sledeće sezone voditi Krasnodar.

Kako prenose ruski mediju, uz Olića bi u klub trebalo da se vrate i nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Krasić i Elvir Rahimić.

Kako se dalje navodi, Krasić i Rahimić bi trebalo da dobiju ulogu u sportskom sektoru u upravi, čak se dodaje da bi Rahimić mogao da bude i deo stručnog štaba.

CSKA je nakon 23 odigrane utakmice peti na tabeli sa 40 bodova, koliko imaju i Lokomotiva iz Moskve na trećem i Soči na četvrtom mestu na tabeli. Prvi je Zenit sa 48, moskovski Spartak ima 44.

Komentari

Vaš komentar