Zlatan: "Onjevu i ja smo se zamalo poubijali međusobno"

Serie A 8. nov 201112:26 > 12:27
Podeli:
Napadač Milana Zlatan Ibrahimović otkrio je nove detalje u vezi sa prošlogodišnjim sukobom sa tadašnjim saigračem, Ogučijem Onjevuom.
Njih dvojica su se našli na naslovnim stranama medija pre tačno godinu dana, kada je reprezentativac SAD-a započeo tuču sa Ibrahimovićem tokom treninga u Milanelu, nakon što je Šveđanin veoma nezgodno startovao na njega. Navodi se kako su Onjevu, koji je trenutno u Sportingu iz Lisabona i Ibrahimović, razmenili nekoliko udaraca pre nego što su ih saigrači razdvojili.
Tada je potpredsednik Milana Adriano Galijani ‘spustio loptu’, rekašvi da je to bila ‘živahna tuča’, dok je Ibrahimović, koji poseduje crni pojas u takvondou, priznao da to nije bilo uobičajeno koškanje među igračima.
„Onjevu i ja smo zamalo ubili jedan drugoga“, rekao je Ibrahimović u sovjoj autobigrafiji koja nosi ime „Ja sam Zlatan Ibrahimović“, navode švedski mediji.
Bivši igrač Barselone, Intera i Juventusa je tada, kao posledicu tuče, imao slomljeno rebro. 30-godišnji napadač je dodao da su rasne uvrede ‘normalna pojava’ u Seriji A i da su ga navijači često nazivali ‘ciganinom’.

Author: M.T.