Mihajlović: Odlazak Belotija izazvao bi brojne probleme

Serie A 3. jul 201710:45 > 10:45
Podeli:
Pier Marco Tacca/Getty Images

Trener Torina Siniša Mihajlović izrazio je nadu da će Andrea Beloti ostati u klubu, ali je istakao i da je svestan da se to neće desiti ukoliko se desi 'poplava novca'

Izlazna klauzula za Belotija, koja važi za strane klubove, iznosi 100 miliona evra, a u Torinu su istakli da ga neće prodati ispod te sume.

„Hoće li Beloti ostati? Nadam se da hoće. Ipak, ako bude poplave novca, moraćemo da promenima način igre. Nije stvar samo u tome da njega zamenimo, stvari su mnogo gore. Teško je pronaći nekog ko može da povuče saigrače i da istovremeno postigne 26 golova. Ono što sam mu rekao je da ne gubi glavu, da se žrtvuje i da napreduje, da ne gubi glad koja ga je učinila tako dobrim“, kazao je Mihajlović.

Srpski stručnjak otkrio je da je i on imao ponude da napusti tim.

„Imam ugovor sa Torinom i srećan sam što ću ostati tu. Imponovala su mi interesovanja velikih italijanskih klubova, kao i ponude iz Engleske i Kine. Sustiće me to pre ili kasnije. Ali sada ne mogu da dočekam da počne sezona. Dovoljno smo odmarali. Trenutno spremam pripreme sa svojim stručnim štabom, oprobaćemo neke nove metode… Prošle sezone smo formirali ekipu, stvarali kuluturu rada i radili na principima koji predstavljaju DNK Torina. Sada radimo na detaljima“, dodao je Mihajlović.