Kasano: Serija A je dosadna, a ja sam problematičan

Serie A 23. okt. 20174:29 > 4:50
Podeli:
Getty Images/Gabriele Maltinti

Italijanski napadač Antonio Kasano i dalje nema klub, a dok traju nagađanja da li ide u penziju ili ne, on je stigao da u intervjuu za Rai Sport iznese neke kontroverzne tvrdnje.

35-godišnji Kasano je u poslednjih nekoliko meseci često menjao iskaze o tome da li nastavlja sa aktivnim igranjem fudbala ili ne. Poslednji angažman je imao u Veroni, a teško je reći šta je njegov sledeći potez. 

Teškog karaktera i „oštrog“ jezika italijanski ofanzivac se nije odrekao, a za Rai Sport je priznao da je „uništio“ sebe. 

„Ja sam problematičan, jer nikada ne znam sa kakvim raspoloženjem ću da se probudim. Mogao sam da igram i na drugoj planeti, ali sam imao problem jer nisam voleo treninge, a hteo sam da se hranim kako mi je volja. Tako sam se i uništio. Igrao sam u najboljim klubovima na svetu kao što su Real, Inter i Milan. Da sam imao drugu glavu na ramenima igrao bih i na Marsu. Bio bih kao Mesi, Nejmar i nekolicina“, slikovit je bio Kasano.

Zatim se dotakao i stanja u sadašnjoj Seriji A i fudbalu uopšte.

„Frančesko Toti i ja smo igrali fudbal na ulici. Trčali smo između automobila da bi stigli do lopte. Danas je sve organizovano i isplanirano, svi imaju svoje Ajpede i video igrice. Fudbal ne bi trebalo da bude hobi za one koji ga igraju, već strast i radost. U Italiji fudbal doživljava pad, jer postoji samo organizacija a talenta nema. Utakmice Serije A su mi dosadne, više volim da gledam momke u parku kako igraju“, kazao je Antonio Kasano, koji je pre nekoliko dana izjavio i da je odbio Juventus tri puta.