Alegri: Žao mi je Bonućija

Serie A 27. okt 201714:30 > 14:33
Podeli:
Valerio Pennicino/Getty Images

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegov tim u derbi protiv Milana koji je na programu u subotu ulazi bez pritiska, a na pitanje italijanskih novinara o Leonardu Bonućiju dao je zanimljiv odgovor.

Strateg „Stare dame“ smatra da će se šampionska trka završiti kada bude odsviran kraj poslednje utakmice, poslednjeg dana prvenstva. Do tad, svi imaju šanse.

Osećamo se dobro pred meč sa velikim protivnikom, a verujem da se i oni tako osećaju nakon sjajnog duela protiv Kijeva u sredu. Oni jesu na nešto lošijoj poiciji na tabeli,ali imaju kvalitet da se bore za prva četiri mesta. Mi želimo da se sa tog gostovanja vratimo sa tri boda i verujem da ćemo u tome uspeti. Mnogi govore da smo pod pritiskom, ali mi imamo bolje brojke i više bodova nego u ovo vreme prošle sezone. Napoli zaista radi neverovatne stvari, ali je razlika između nas samo u dva promašena penala„, rekao je samouvereni Alegri.

Novinare je zanimalo i njegovo mišljenje o nemogućnosti Leonarda Bonućija da nastupi protiv svog bivšeg kluba.

Bonući? Mislim da će pored Kijelinija u subotu igrati Barzalji ili Rugani, a žao mi je što Bonući neće moći da nastupi„, duhovito je zaključio Alegri.

Utakmica italijanskih velikana na programu je u subotu od 18 časova, a rukovodioci kluba iz grada mode potvrdili su da je „San Siro“ rasprodat do poslednjeg mesta.