Donaruma: Grozna noć, nisam bio primoran na novi ugovor

Serie A 14. dec 201720:51 > 21:05
Marco Luzzani, Getty Images

Mladi golman Milana Đanluiđi Donaruma se u četvrtak oglasio na društvenim mrežama, dan pošto su ga navijači rosonera izvređali na utakmici Kupa sa Veronom.

Donaruma je letos, posle mnogo nagađanja, potpisao novi unosan ugovor sa Milanom, a nedavno se pronela priča da će njegov menadžer, kontroverzni Mino Rajola, tužiti slavni klub jer je navodno prevario mladog golmana. 

Govorilo se da je Milan upotrebio „psihološki pritisak“ i „moralno nasilje“ pri potpisivanju novog ugovora, što je navijače kluba sa severa Italije, koji već od ranije imaju „pik“ na Donarumu, dodadno razljutilo. 

Vređaš nas svojim ponašanjem. Šest miliona i ugovor za tvog brata parazita? Odlazi, više nemamo strpljenja„, glasila je poruka najvatrenijih navijača Milana.

Posle pobede nad Veronom (3:0), Donaruma je snimljen kako plače u svlačionici Milana, a zatim se u četvrtak oglasio na Instagramu. 

„Bila je grozna noć, nisam je očekivao. Nikada nisam rekao, niti napisao, da sam ‘moralnim nasiljem’ primoran na novi ugovor. Uprkos svemu, okrećem se sledećem meču…napred Milan!“, napisao je Donaruma

Naredni meč u 17. kolu Serije A Milan igra na gostovanju, takođe protiv Verone.