Alegri bi da "čerupa" Milan

Serie A 2. maj 201810:48 > 10:59
Podeli:
Getty Image

Trener Juventusa Masimilijano Alegri na putu je osvajanja nove titule sa Juventusom, ali sezona u kojoj je ozbiljno načeta dominacija Stare dame na Čizmi i takmičenje u Ligi šampiona završeno već u četvrtfinalu nateralo ga je da već sada razmišlja o pojačanjima.

Navodno Alegri je ozbiljno zagrejan za igrača svog bivšeg kluba Milana Đakoma Bonaventuru. Popularni Džek došao je na San Siro 2014. iz Atalante za sedam miliona evra, pola godine pre nego što je Alegri dobio otkaz u klubu kome je doneo poslednju titulu šampiona Italije 2011.

Sa druge strane Bonaventura je u ove četiri godine izrastao u jednog od važnijih igrača roso nera, ali na početku sezone bio je skrajnut, dok se pod Đenarom Gatuzom preporodio. Milan nije voljan tako lako da se odrekne Bonaventure, sa kim hoće da produže ugovor. Sadašnji ističe 2020.

Juventus je spreman da ponudi 25 miliona evra, a moguće je da će Milan ipak biti primoran da ga proda kako bi premostio obaveze koje ima prema finansijskom fer pleju. Ove sezone Bonaventura je postigao osam golova i imao dve asistencije.