SMS: Juve je veliki klub, a i brat Vanja živi u Torinu

Serie A 29. jun 20189:24 > 9:28
Stu Forster, Getty Images Sport

Srpski vezista Sergej Milinković-Savić ovog leta bi mogao da napusti Lacio i karijeru nastavi u drugom klubu. Za njega je, navodno, zainteresovan Juventus, o kojem 23-godišnji fudbaler ima izuzetno visoko mišljenje.

Vidim da se svašta piše, mnogi klubovi su u igri i to me motiviše. Znam i za interesovanje Juventusa. To je veliki klub, najveći u Italiji, to se lako može zaključiti. Takođe, i moj brat Vanja živi u Torinu (golman istoimenog kluba). Meni je porodica veoma važna“, kazao je Milinković-Savić.

Ukoliko se najave obistine i srpski reprezentativac promeni sredinu, to bi mogao da bude još jedan transfer od preko 100 miliona evra.

Da, video sam da čelnici Lacija traže 150 miliona za mene. To me ne parališe, naprotiv, takva cena me motiviše da budem još bolji. Videćemo šta će biti, zavisi od predsednika Klaudija Lotita i sportskog direktora Iglija Tarea. Pričaću sa njima uskoro. U svakom slučaju, želim da zahvalim navijačima Lacija, sjajne godine su iza mene u Rimu, oni će ostati u mom srcu uvek„, zaključio je Srbin.

Miliinković-Savić je među Orlove stigao 2015. godine iz belgijskog Genta za 15 miliona evra. Od tada je odigrao 122 utakmice, postigao 24 gola i 20 puta asistirao. Pored Juvea, u vezu sa njim dovode se i Mančester Junajted i madridski Real.