Zamparini: Dibala ide, ima ponude iz Španije i Engleske

Serie A 12. sep 201817:50 > 17:52
Podeli:
Catherine Ivill/Getty Images

Predsednik Palerma Mauricio Zamparini kaže da napadač Juventusa Paulo Dibala neće još dugo ostati u Staroj dami.

Dibala (24) stigao je u Juve upravo iz Palerma 2015. godine za 40 miliona evra kao jedan od najperspektivnijih igrača u Evropi. Posle tri sezone u kojima je bio jedan od najboljih igrača kluba, od starta ove nema standardno mesto u timu.

U prvom kolu sa Kjevom je igrao ceo meč, da bi u naredna dva upisao ukupno 10 minuta.

Dođe mi da plačem svaki put kad Dibala ostane na klupi. To je sve zbog trenera Alegrija, koji glumi velikog trenera. Neka dođe u Palermo i osvoji Skudeto. Lako je sa Juventusom, tu si prvi i pre nego što sezona počne. Ne mogu da shvatim kako tretira Paula, ali i igrač je kriv. Rekao sam mu da ide u Španiju, da igra fudbal, a on je otišao u Juve„, izjavio je Zamparini za RMC sport.

Ipak, kako tvrdi prvi čovek Sicilijanaca, odlazak Argentinca u Španiju bi mogao da se dogodi već u predstojećem prelaznom roku.

Juve želi da zaradi 120 miliona evra. Znam iz pouzdanih izvora da ima ponude iz Španije i Engleske„, zaključio je kontroverzni biznismen.

Ostaje da se vidi da li će se reči Zamparinija obistiniti. U prethodnom periodu, Mančester Junajted se dovodio u vezu sa Dibalom.