Monći: Izvinite, izvinite, izvinite

Serie A 31. jan 201911:59 > 12:18
Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

Roma je doživela katastrofu u četvrtini finala Kupa Italije i izgubila je 7:1 od Fiorentine na gostovanju u Firenci. Sportski direktor Monći je mogao da ponudi samo izvinjenje navijačima Rome.

Koliko je Roma bila raštimovan mehanizam pokazuje i isključenje Edina Džeka koji je pri rezultatu 4:1 pljunuo u pravcu sudije. 

Ovo je možda najbolniji momenat u mojoj karijeri. Nikad nisam video takav poraz. Samo mogu da se izvini Rominim fanovima, koji su bili u Firenci i kod kuće. Samo mogu da kažem izvinite, izvinite, izvinite. Pokušaćemo da analiziramo“, poručuje sportski direktor Monći.

Povezano

 „Ne mislim da su igrači igrali hteli da bude loše. Nekad sve pođe naopako. Bio sam u svlačionici pre utakmice i igrači su želeli pobedu i znali su da je važan meč. Kada pomislim na poslednjih pet ili šest mečeva, ako izmemo drugo poluvreme u Bergamu dobro smo igrali. Ovo je bio veliki kiks. Niko nije srećan i niko nije opušten. Bićemo nekoliko dana na trneingu i da se fokusiramo. Kada si u ovakvoj situaciji jedini način je da ostanemo zajedno. Ne radi se ovde o kanzni jer se igrači već osećaju kažnjeno“, dodaje Romin sportski direktor. 

On inače nije mnogo govorio o smeni trenera Euzebija Di Frančeska, mada italijanski mediji već kažu da je on bivši trener „vučice“