Direktor Juventusa: Nekoliko trenera u opticaju

Serie A 4. jun. 201918:35
Podeli:
Jan Kruger/Getty Images

Direktor torinskog Juventusa Fabio Paratići kaže da se i dalje ne zna ko će biti novi trener Juventusa, a u obraćanju novinarima na jednom seminaru nije hteo da otkriva da li Mauricio Sari dolazi u Juve.

Od kada Masimilijano Alegri više nije trener Juventusa, italijanski mediji su najviše spekulisali da Maurisio Poketino iz Totenhema dolazi u „staru damu“. Vremenom je Mauricio Sari sve češći predmet tračeva s obzirom na to da ga u Čelsiju po svemu sudeći više ne žele, dok su spekulacije o dolasku Pepa Gvardiole verovatno najnerealnije. 

Povezano

 „Nekoliko trenera je u opticaju i mi razmišljamo i dalje. Imaom jasne ideje i radimo na tome. Nema nikakvog roka do kada moramo da donesemo odluku. Trebaće nam neko vreme da saznamo ime novog trenera“, kazao je direktor Juventusa Fabio Paratići

On se osvrnuo i na Sarijevu izjavu da svi Italijani teže tome da se vrate kući.

Svi istalijani kažu da je dobar život tamo gde je dobra hrana. Imam previše prijatelja tako da sam čitao spekulacije što manje sam mogao prethodnih dana. Svakako ćemo imati dobar sastav. Sačekaćemo imenovanje novog trenera i onda ćemo razmišljati o transferima“, poručio je Paratići.

Inače u Italiji su česte spekulacije da će u Juve doći Federiko Kijeza iz Fiorentine i Pol Pogba i Mančester Junajteda koji je već igrao za „bjankonere“.