Konte ih ne želi: Ikardi i Radža prekobrojni u Interu

Serie A 6. jul 201916:40 > 16:42
Podeli:
Emilio Andreoli/Getty Images

Argentinski napadač Mauro Ikardi i belgijski vezista Radža Naingolan ne nalaze se u planovima novog trenera Intera Antonija Kontea za predstojeću sezonu, potvrdio je sportski direktor Neroazura Bepe Marota.

Oba igrača znaju da se ne nalaze u našim planovima. To ne znači da sumnjamo u njihov kvalitet, jer smatramo da su Radža i Ikardi odlični fudbaleri. Razgovarali smo sa njima. Mi želimo da isspoštujemo ugovorne obaveze, ali smo im objasnili stav kluba„, jasan je Marota.

Takva odluka kluba sa Đuzepe Meace znači da će i jedan i drugi fudbaler, poznati po problematičnom ponašanju, morati da potraže novu sredinu u ovom prelaznom roku.

Mnogi klubovi dovodili su se u vezu sa Ikardijem, tokom prošle sezone spominjao se i prelazak u Real, ali je posle odlaska Luke Jovića u taj klub jasno da takva opcija otpada.

Ne tako davno bilo je informacija da bi 26-godišnji Argentinac mogao u Juventus, a sada je, navodno, najveći kandidat za njegov potpis Napoli.

Podsetimo, Ikardi je dobar deo protekle sezone bio suspendovan od strane kluba zbog odbijanja da potpiše novi ugovor i tom prilikom oduzeta mu je i kapitenska traka.

Kad je o Naingolanu reč, za sada nema nagoveštaja gde bi on mogao da nastavi karijeru.