Ako Mesi želi da igra sa Lautarom može da dođe u Inter

Serie A 13. jul 20198:53 > 9:02
Podeli:
Bruna Prado, Getty Images Sport

Beto Žake tvrdi da njegov klijent Lautaro Martinez ostaje u Interu, a na priče o prelasku u Barselonu kaže da "Mesi može da dođe u Inter ako želi da igra sa Lautarom".

Agent Lautara Martineza Beto Žake rekao je da njegov klijent neće napustiti Inter u ovom prelaznom roku, ali je potvrdio da je Barselona indirektno pokazala interesovanje za njega.

Martinez je u Inter stigao prošlog leta iz Rasinga i imao je prilično dobru prvu sezonu u Seriji A – odigrao je 27 mečeva, a na 13 je bio starter.

Nakon ovogodišnjeg nastupa na Kopa Amerika brojni mediji su počeli da ga povezuju sa Barselonom i pišu kako Mesi želi da igra sa Martinezom i u klubu. Žake je potvrdio da je Barselona pokazala interesovanje, ali insistira da od tog transfera neće biti ništa.

„Lautaro neće napustiti Inter, raduje se saradnji sa Konteom. Naravno, kada vas hvali najbolji fudbaler na svetu to je veliki kompliment. Lautaro je bio veoma srećan kada je čuo pohvale koje mu je uputio Mesi i zbog toga želi još više da trenira i da ostvari svoje ciljeve. Ipak, on razmišlja samo o Interu, zadovoljan je u klubu i ima velike ambicije. Već je razgovarao sa Konteom o sistemu rada i zna da trener definitivno računa na njega“, rekao je Žake.

„Istina je da je Barselona pokazala interesovanje iako nije bilo zvaničnog kontakta. Recimo to ovako, ako Mesi želi da igra sa Lautarom, može da dođe u Inter“, zaključio je agent.