Miha: Hvala svima, sada sam spreman da se borim

Serie A 15. jul 201910:14 > 10:26
Podeli:
Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

U pismu koje je napisao za Gazetu delo sport, trener Bolonje Siniša Mihajlović se zahvalio svima koji su mu uputili poruke podrške nakon što je zvanično objavio da boluje od leukemije.

U subotu je Siniša Mihajlović obelodanio da boluje od akutne leukemije. On će ostati trener Bolonje, a u utorak počinje lečenje. Srpski trener je dobio veliki broj poruka podrške, a o tome je pisao u otvorenom pismu za Gazetu delo sport.

Povezano

 „Postoje trenuci u životu kada se boriš protiv protivnika kojeg je teško savladati ili kada se susrećeš sa problemom koji je teško rešiti. Sada prolazim kroz takav trenutak, ali se osećam veoma srećno jer nisam sam. Otrkio sam da imam ogromnu podršku. Tokom poslednjih nekoliko dana preplavilo me more saosećanja, solidarnosti i pozitivne energije i to mi je dalo neverovatnu podršku i sigurno ću pobediti u borbi protiv leukemije. Dobio sam hiljade poruka. Budite sigurni, sve sam ih pročitao, jednu po jednu. Dani su bili teški i izvnjavam se što nisam odgovorio i hvala vam svima. Odgovaram ovde, zahvaljujući Gezeti. Hvala na podršci svim predsednicima klubova u kojima sam igrao ili bio trener, pisali su mi i oni predsednici klubova u kojima nikada nisam bio ali su mi rekli „Forza“. Hvala navijačima svih „mojih“ timova i onima protiv kojih sam igrao. Neki su me kritikovali na terenu, ali su mi sada napisali „ne odustaj Siniša“. Hvala svima ne samo iz sveta sporta, ali takođe iz sveta politike i zabave koji me podržavaju. Hvala i onima koji nisu poznati. Oni koji me poznaju znaju da ja sudim svakog čoveka po tome kakav je a ne ko je. Od poruka koje su stigle od predsednika države (ne mogu da verujem…) do pisma koje sam dobio od deteta koje mi je izvuklo osmeh na lice, sve poruke su mi bile važne. Hvala, hvala, hvala. Nemam više suza, sada sam spreman da se borim, vidimo se uskoro. Siniša Mihajlović“.