De Laurentis: Real ne želi da nam dâ Hamesa

Serie A 16. jul 201922:43 > 22:45
Podeli:
Getty Images, Maurizio Lagana

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis iskazao je nezadovoljstvo ponašanjem Real Madrida, koji od Napolitanaca traži 42 miliona evra za Hamesa Rodrigesa.

Real Madrid je jasno stavio do znanja da u ekipi Zinedina Zidana za Rodrigesa nema mesta.

Povezano

Hamesova dvogodišnja epizoda u Minhenu okončana je krajem sezone, a Kraljevski klub ne želi da ga po drugi put dâ na pozajmicu, već planira da njegovom prodajom prikupi deo sume koju je platio kada ga je 2014. godine otkupio od Monaka (75 miliona evra).

Ne razumem zašto je Bajern igrača dobio na pozajmicu, a od nas traže 42 miliona. Bajern ima tri puta veći budžet od nas. Ako bi Hames mogao da dođe na pozajmicu, niko se tome ne bi protivio jer bismo imali prostora da dovedemo još jednog igrača“, istakao je De Laurentis i dodao:

Moje mišljenje je da Real ne želi da nam dâ Hamesa. Uslovi se stalno menjaju. Pripremite se za usijan avgust na tržištu“.

Uključenje madridskog Atletika u pregovore u vezi sa Hamesom pomrsilo je konce Italijanima, budući da je klub iz španske prestonice voljan da plati 42 miliona za Kolumbijca.

De Laurentis je potvrdio da će se ove nedelje makedonski reprezentativac i član Fenerbahčea Elif Elmas priključiti ekipi, a da će Marko Rog otići iz kluba. On je dodao i to da Rodriges nije prioritet, budući da je ekipi potreban neko ko će stvoriti šanse, kao što je Nikolas Pepe iz Lila ili Interov Mauro Ikardi.

Izgradili smo sjajnu odbranu i sada nam je potreban neko ko će davati golove. Arkadijuš Milik je fantastičan napadač jer upisuje mnogo golova bez slobodnih udaraca“, zaključio je šef kluba iz Napulja.