Nara izjavama iznervirala Marotu

Serie A 27. avg. 201910:00 > 10:05
Podeli:
Getty Image/Gabriele Maltinti

Izjave Vande Nare da njen suprug i klijent Mauro Ikardi ostaje u Interu privukle su pažnju izvršnog direktora kluba Đuzepea Marote koji tvrdi da niko iz Intera igraču nije rekao da će ostati u klubu.

Vanda Nara prethodnih dana izjavljivala je kako njen klijent i suprug Mauro Ikardi ostaje u Interu, a celu priču začinila je gostujući na TV Mediastet u emisiji Tiki Taka.

Nara je gostujući na pomenutoj televiziji rekla da Ikardi ostaje u Interu i dodala da mu je to potvrdio vlasnik kluba Stiven Žang.

„Sada mu Konte ne daje priliku da igra, ali možda će se to promeniti. Ne čekam ništa. Možda mu je neko rekao da ostaje. Ko? Možda čovek koji vodi klub“, rekla je Nara.

Ta izjava izazvala je reakciju izvršnog direktora Đuzepea Marote koji kaže da klub pokušava da proda argentinskog igrača.

„Smatramo da su izjave Vande Nare prilično iritantne, i zbog momenta kada su date i zbog načina na koji je to učinjeno. Kategorički tvrdim da niko iz kluba Ikardiju nije rekao da ostane u Interu, a posebno to nije učinio predsednik Stiven Žang. Strategija Intera je veoma precizna i objavili smo je na vreme. Mi nastavljamo sa svojim poslom i niko to ne može da promeni“, rekao je Marota.