Boateng: Kupio sam tri automobila u istom danu

Serie A 11. sep. 201912:21 > 12:33
Podeli:
print screen

Fudbaler Fiorentine Kevin Princ Boateng u intervjuu koji je dao za La Republiku rekao je da se na početku karijere ponašao poput idiota, zbog načina života koji je vodio.

„Kupio sam tri automobila u toku jednog dana, dok sam igrao za Totenhem. Pazario sam Kadilaka, Lambordžinija i Hamera“, rekao je ofanzivac, a potom dodao:

„Bio sam idiot. Imao sam veliki talenat, koji uopšte nisam iskoristio jer nisam voleo da treniram. Kasnio bih na svaki trening, a prvi sa njega izlazio, umesto da vredno treniram. U teretanu uopšte nisam ulazio jer me je mrzelo da i tamo treniram, radije sam odlazio sa prijateljima do grada. Uopšte nisam tretirao fudbal kao posao“.

Boateng je posle nekog vremena postao svestan da nije na pravom putu i da je zapravo nesrećan.

„Nov automobil vam donese sreću i ushićenje na nedelju dana, posle toga postajete svesni da je to zapravo samo obična stvar i vraćaju se problemi koje imate. Ja sam imao porodičnih problema zbog kojih sam patio, nisam igrao u klubu, i kroz izlaske i kupovinu skupocenih predmeta sam zapravo želeo da zamaskiram svoje stanje“.

Nekadašnji reprezentativac Gane sada svoje iskustvo koristi kako bi pomogao mlađim kolegama.

„Uvek kažem mlađim saigračima da se materijalnim stvarima ne kupuje sreća niti rešavaju problemi. Moraju da budu mentalno jaki i da se bore“, rekao je između ostalog Boateng.