Počinje osipanje nikada goreg Milana: PSŽ hoće Paketu

Serie A 23. dec 201923:56 > 24. dec 2019 0:08
Marco Luzzani/Getty Images

Milan preživljava najteže dane u ovom veku. Nad glavom stoji problem finansijskog fer pleja, rezultati su očajni, a rukovodstvo deluje kao da nema nikakav plan.

Povezano

Za manje od godinu dana Milan ima već trećeg trenera. A kako stvari stoje, Pioli još nije bivši samo zato što se ne nazire adekvatna zamena. Rukovodeći tandem, nekadašnje legende Paolo Maldini i Zvonimir Boban potpuno su pogubili konce i u takvoj atmosferi i oni igrači koji imaju neki iznad prosečni kvalitet, ne pružaju ono najbolje što mogu.

Jedan od takvih je Lukas Paketa, mladi Brazilac koji je došao sredinom prošle sezone na San Siro. Međutim, i takav je tražena roba. Pari Sen Žermen želi mladog Brazilca u svoje redove, a najagilniji u tim željama je Leonardo, čovek koji ga je i doveo u Milan. Vrlo je verovatno da će francuski šampion ispuniti svom direktoru tu želju i to bez mnogo problema. Sam Paketa želi da igra u ekipi sposobnoj da isprati visoke ambicije, što Milan u ovom trenutku sigurno nije, a i rosonerima je potreban novac.

Došao je u klub za 35 miliona evra iz Flamenga i trenutno spada među vrednije igrače koje Milan ima.