Morati: Inter sme da sanja o Mesiju

Serie A 7. apr. 202014:13 > 14:17
Podeli:
Alex Caparros/Getty Images

Bivši prvi čovek Intera iz Milana Masimo Morati veruje da bi aktuelna uprava tog kluba mogla da promeni karijeru Lionela Mesija i da ga dovede u crno-plavi dres.

Lionel Mesi ima ugovor sa Barselonom do kraja naredne sezone. Veoma se često govorilo o tome da Barselona želi da ga zadrži zauvek i da Leo Mesi može da igra do kada god to poželi i da će imati trajanje ugovora slično Inijestinom, maltene doživotno. Mesi je međutim tokom ove sezone imao sukobe sa nekim članovima Barsine uprave pa se sada ne zna kakva je tačno njegova budućnost u klubu.

Nekima je to već dovoljan povod da spekulišu da će Leo Mesi preći u Inter, pa će tako Serija A imati kao nekad La Liga dvoboj Mesi-Ronaldo. Bivši gazda Intera Masimo Morati ne veruje da je to nemoguće.

Ne mislim da je to zabranjeni san uopšte. Možda je bio pre ovog nesporazuma. Mesi je pri kraju ugovora i sigurno će probati da ga dovedu. Ne znam koliko ova trenutna situacija menja ali sigurno ćemo videti čudne stvari na kraju godine„, rekao je Morati.

Inače ako Barselona do 31. decembra 2020. ne produži ugovor sa Mesijem, Argentinac će moći da pregovara sa drugim klubovima i da bez obeštećenja napusti Barselonu. O tome Katalonci sigurno razmišljaju i ni u najluđim snovima ne zamišljaju da najbolji igrač u istoriji kluba može da im iščezne.

Barsa je zainteresovana za novu buduću zvezdu Lautara Martinesa.

On je veoam dobar momak i brine o svojoj karijeri. Međutim kao što sam i ranije rekao, moraćemo da vidimo da li je i on deo operacije da se dovedu veći igrači poput Mesija„, dodao je Morati u izjavi za RAI.