Inter popušta: Sada prihvata razmenu za Lautara

Serie A 20. apr 202022:36 > 22:45
Emilio Andreoli/Getty Images

Barselona ozbiljno pritiska u vezi Lautara Martinesa. Ali žele na bilo koji način da izbegnu da daju čist novac za argentinskog napadača, već žele da deo transfera pokriju nekim igračima. Inter je dugo odbijao ovakvu opciju, ali izgleda da se predomislio.

Pandemija koronavirusa oborila je vrednost gotovo svih igrača i polako u Interu postaju svesni da neće ni od koga dobiti traženih 110 miliona evra za sjajnog Argentinca. Stoga, počeli su da razmišljaju o Barseloninoj ponudi za trampu.

U Interu svakako žele da vide u svojim redovima Artura Vidala. Ali Čileanac bi pokrio mali deo transfera, stoga Barselona bi, zbog ozbiljnih finansijskih poteškoća, uključila još nekog igrača. „Gazzetta dello Sport“ prenosi da su u Interu su takođe zainteresovani i za neke igrače iz drugog plana poput Karlosa Alenje, Artura Mela, Žuniora Firpa i Nelsona Semeda.

Koliko Barselona žarko želi Martinesa, posebno jer se u trku uključuje i Real, verovatno bi žrtvovala i svu četvoricu uz dobar popust od neroazura. Izgleda da je Lautaro korak bliži Kamp Nouu.