PSŽ nudi 15 miliona evra, Lacio traži 20

Serie A 29. maj. 202012:22 > 12:25
Podeli:
Dino Panato/Getty Images

Adam Marušić trenira u skladu sa propisanim merama nadležnih institucija u Italiji, fokusiran je na nastavak šampionata koji bi trebalo da počne sredinom juna.

Podsećanja radi, Rimljani su se u momentu prekida šampionata nalazili na drugom mestu i imali su samo bod manje u odnosu na Juventus. Reprezentativac Crne Gore i eksplozivni defanzivac Lacija se nalazi na slatkim mukama, jer na stolu ima ponudu da produži ugovor sa Rimljanima do 2025. godine, a istovremeno prema pisanju „Republike“, „Gazete delo sport“ i „L’ekipa“, PSŽ je prosledio ponudu za Marušića, a ona iznosi 15 miliona evra. Lacio traži 20.

„Ovo je tek početak priče. Nema sumnje da će Marušićev agent Mateja Kežman biti često na vezi sa direktorom Pari Sen Žermena Leonardom i predsednikom Lacija, Klaudiom Lotitom“, navodi „Republika“.

Podsežanja radi, Marušić je od 2017. godine u Laciju, a došao je iz Ostendea za šest miliona evra. Na početku sezone koju je prekinuo koronavirus, Marušić i Lacio su za cilj imali plasman u Ligu šampiona. Kako sada stvari stoje, Marušić će sigurno igrati u elitnom takmičenju, a dilema je, da li će to biti u dresu Parižana ili Rimljana.