Ferero: 15 slučajeva korone u Sampdoriji

Serie A 30. maj. 202010:59 > 11:09
Podeli:
Paolo Rattini/Getty Images

Gazda Sampdorije Masimo Ferero je rekao da je u tom klubu bilo bar 15 slučajeva koronavirusa i da su virusom bili zaraženi igrači i članovi stručnog štaba.

Poslednju utakmicu pre pandemije koronavirusa Sampdorija je odigrala protiv Verone. Slavila je 2:1, a zatim je usledila višenedeljna pauza. 20. juna bi prvi naredni meč ovaj tim trebalo da igra protiv Intera.

Srećni smo zbog nastavka. Nastavak sezone znači da je čudovište koronavirus nestalo. Borili smo se protiv nevidljivog neprijatelja ali uvek smo govorili da možemo da počnemo sa utakmicama ako uslovi budu kako treba„, kazao je prvi čovek kluba Masimo Ferero.

Najvažnija stvar je da igramo. Sampdorija će igrati sa svima, prvi sam tražio da se utakmice odlože. Možda je bilo potrebno i malo sreće. Nas je korona baš pogodila, ali svi momci su sada dobro. Tužno je jer nismo znali ništa o bolesti. Imali smo bar 15 slučajeva i to nije šala„, dodao je Ferero.

Tim iz Đenove inače uopšte nije bezbedan i predstoi mu ozbiljna borba za opstanak sa Lećeom i Đenovom koji imaju po bod manje, a blizu opasne zone su i Torino i Udineze.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore