Marušić još uvek vaga, Pariz bliži od Rima

Serie A 11. jun. 202022:38 > 22:40
Podeli:
Marco Rosi/Getty Images

Italijanska "Korijere dela sera", nastavlja da prati situciju u vezi sa prelaskom Adama Marušića i Sergeja Milinkovića – Savića iz Lacija u PSŽ.

Kolege iz Italije navode da je reprezentativac Crne Gore i vihorni defanzivac sve bliži prelasku u Pariz, a ove tvrdnje baziraju na činjenici da Marušić još uvek nije produžio ugovor sa Laciom koji je ponuđen pre više od deset dana.

Istovremeno, PSŽ je prosledio ponudu Rimljanima u iznosu od 15 miliona evra, ali Lacio traži 20. Istovremeno, ponovo se podseća da je PSŽ spreman da angažuje Marušića i Milinkovića – Savića zajedno, a ovaj transfer bi iznosio 80 miliona evra.

U međuvremenu, Lacio se sprema za nastavak šampionata Italije u kojem će nastojati da stigne do Lige šampiona. Podsećanja radi, u trenutku prekida šampionata, Lacio je bio na koti dva, sa samo jednim bodom manje u odnosu na lidera i aktulenog šampiona, ekipu Juventusa.

Istovremeno, „Korijere dela sera“ navodi da se Lacio sprema za odlazak Marušića, a da je već uspostavljen kontakt sa potencijalnim alternativama, u pitanju su Davide Faraoni iz Verone i Nusair Mazraui iz Ajaksa.