Sari: Pogubili smo se

Serie A 24. jul. 20200:18 > 0:26
Podeli:
Yifan Ding/Getty Images

Juventus je imao šansu da pobedom u Udinama obezbedi novu titulu, devetu u nizu. Ali uprkos vođstvu doživeli su poraz i tako ne samo odložili overu trofeja, već se i dodatno učvrstila sumnja u trenera Mauricija Sarija.

Ovo se dešava kada se izgube oblik i organizacija. Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, ali smo se pogubili posle izjednačenja. Pokušavali smo da dođemo do pobede po svaku cenu, počeli smo da rizikujemo, a to je opasan pristup i postali smo dezorganizovani. Na kraju smo izgubili u 93. minutu – rekao je Sari.

Povezano

Teško i pored ovog poraza Juventus može da ostane bez titule, jer ima još dve šanse, prvu već za tri dana na svom terenu protiv Sampdorije, ali evidentno je da Stara dama loše igra, što svakako zabrinjava pred revanš sa Lionom u osmini finala Lige šampiona.

Teško je naći balans u ovom momentu. Svi su umorni, ni mi delom zbog toga nismo agresivni. Ali verujem da je organizacija važmnija od agresije trenutno. Više je mentalni nego fizički umor. Utakmice su mnogo drugačije od nastavka, ali moramo da izvučemo pouke.

Juventus tri kola pre kraja ima šest bodova više od Atalante, a do kraja igra protiv Sampdorije i Rome kod kuće i protiv Kaljarija u gostima.