Ronaldo: Da donesemo najbolje odluke i vratimo se jači

Serie A 8. avg. 202019:44
Podeli:
Alessandro Sabattini/Getty Images

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo smatra da je vreme za analizu svega učinjenog u prethodnoj sezoni, a nada se da će tokom pauze biti donete 'najbolje odluke za budućnost'.

Marco Luzzani, Getty Images

Juventus je osvojio titulu u Seriji A, ali je u Ligi šampiona izgubio od Olimpika iz Liona u osmini finala.

Uprava kluba iz Torina je u subotu zvanično saopštila da, posle svega, neće nastaviti saradnju sa trenerom Mauricijom Sarijem.

Istog dana oglasio se i Kristijano Ronaldo:

Povezano

„Sezona je gotova za nas, kasnije nego obično, ali ipak ranije nego što smo očekivali. Sada je vreme da analiziramo uspone i padove, jer samo zahvaljujući kritičkom razmišljanju možemo da napredujemo.

Veliki klub kao što je Juventus mora uvek da misli na način na koji to rade najbolji na svetu, da radi kao najbolji na svetu, jer samo tako možemo i sebe da zovimo najboljima i najvećima na svetu.

Osvajanje Serije A tokom ove teške godine je nešto na šta smo ponosni. Lično, postigao sam 37 golova za Juventus i 11 za reprezentaciju Portugalije, zbog toga budućnost dočekujem sa još većom ambicijom i željm da budem bolji.

Ali navijači zahtevaju više od nas. Moramo da to i ostvarimo, da ispunimo najveća očekivanja.

Neka nam ova kratka pauza pomogne da donesemo najbolje odluke i da se vratimo jači nego ikad.

Vidimo se uskoro“.

Podsećamo, jedna od Ronaldovih sestara Elma Aveiro prethodno je pružila podršku fudbaleru Juventusa i dodala da on ‘nije mogao sve sam’.