Negde je zapelo, Džeko čeka dolazak Milika

Serie A 19. sep 202014:44 > 14:46
Podeli:
Alessandro Sabattini/Getty Images

Iako je bilo već sve maletene završeno oko odlaska Edina Džeka u Juventus, sada se stvari komplikuju jer Roma još uvek nema adekvatnu zamenu.

Nedavno je maltene sve bilo jasno. Edin Džeko je trebalo već da obuče dres Juventusa, a u Romi je trebalo da ga zameni Arkadijuš Milik. I taj transfer je bio blizu realizacije ali izgleda da je negde zapelo.

Roma ne želi da Edina pusti u Torino dok ne dobije Milika i ta transfer vrteška će se pokrenuti tek kada Poljak stigne u prestonicu. On međutim ima probleme u Napoliju jer nema razrešene odnose sa predsednikom Aurelijom De Laurentisom koji trenutno ima COVID-19 i u izolaciji je.

Povezano

 Problem je što Arkadijuš mora da produži najpre ugovor sa Napolijem do 2022. godine kako bi onda otišao u Romu kao pozajmljen igrač uz obavezu „vučice“ da ga kupi u budućnosti. Milik ne želi da potpiše novi ugovor dok se ne razreši problem iz ove sezone jer mu nisu isplaćene dve plate, a tu je i novčana kazna iz novembra 2019. godine. Radi se navodno o cifri od milion evra koja koči čitav posao oko prelaska Milika u Romu odnosno Džeka u Juventus.