"Milik se precenjuje, Englezi neće dati toliki novac"

Serie A 22. sep 202021:34 > 21:39
Podeli:
Francesco Pecoraro/Getty Images

Kako je propao transfer Arkadijuša Milika iz Napolija u Romu, Poljak bi uskoro mogao da pređe u Englesku. Nekoliko timova iz Premijer lige žele Milika, ali je po mišljenju agenta Vinćenca Morabita novac koji traži i on i Napoli prevelik.

Poljak bi po svemu sudeći mogao karijeru da nastavi u Engleskoj gde ga odavno želi Totenhem. Ipak italijanski mediji saznaju da nisu samo Spursi zainteresovani za Arkadijuša i da su u igri i Njukasl, Fulam i Lids. Međutim posrednik u transferima, agent Vinćenco Morabito upozorava da Poljak traži previše.

Povezano

 „Postoje interesovanje iz Engleske, međutim njemu je obećan veliki italijanski klub sa platom od šest miliona godišnje i stvari su se promenile. Ako Napoli nastavi da traži 25 miliona plus pet miliona u bonusima, onda će ostati u tom klubu. Mislim da on vredi 20 miliona evra. Sa druge strane Milik misli da može da zarađuje pet miliona godišnje ali nikada neće dobiti u Engleskoj tu platu. Tamo mu nude tri i po miliona. Cela situacija je veoma loša„, rekao je Morabito za jedan napuljski radio.

Milikov ugovor ističe na kraju aktuelne sezone, a on ima veoma loš odnos sa klubom. Napoli mu preti da će celu sezonu presedeti na tribinama ukoliko ne napusti klub nakon što je Arkadijuš odbio da produži saradnju.